— Deteilng centru

RU RO

076 020 210

Renovarea de calitate
a automobilului
timp de 24 ore

Inspectăm gratuit

Produs nou pe piața Moldovei! Acoperire ceramică profesională pentru automobil!

Un efect hidrofobic uimitor! Economisiți 40% la spalarea mașinii.

- 40%

Protecție de la factori externi, luciul perfect și culoare intensă!

5 лет

Automobilul crește în preț cu 20% după aplicarea acoperirii

+ 20%

Serviciile noastre

ClearFX ceramic coating

24 часа

4 года защиты

de la 300€ la 400€

ClearFx

ClearFX Ceramic Coating – un produs nou al companiei și un cuvînt nou în domeniul acoperirilor de ceramică pentru automobile. O formulă îmbunătățită a acestui material va proteja lacul mașinii cu sigutanță și pentru mai mult timp!

Tehnologia dată se aplică cît la mașini cu kilometraj parcurs atît și pentru mașini noi, în primul caz automobilul trece prin procesul de renovare – se restabilește luciul perfect și adîncimea culorii, ștersăturile și zgîrieturile minore rămîn doar o amintire căci fiind dat cu ceramică lacul devine mult mai rezistent și trainic. În cazul mașinii noi – stratul de lac își primește protecția de la bun început, acum nu se mai teme de reagenți chimici, găinaț de păsări, + un efect hidrofobic uimitor care va transforma rutina spălării mașinii într-un eveniment plăcut. Luciul perfect și o înfățișare de nota 10 se vor păstra pentru mai mulți ani! Procedura ocupă 24 de ore.

Close

Opti Coat Pro +

Partnership offers

36 ore

5 ani efect

de la 500€ la 600€

Opti Coat pro+

Acoperire de ceramică polimerică profesională de la Optimum Polymer Technologies – Opti Coat pro+. Produsul dat include în sine cele mai reușite componente și modul uimitor de reacționare cu suprafața tratată. Adăugînd la grosime OptiCoat pro+ nu doar restabilește un luciu perfect dar totodată oferă suprafeței o rpotecție de calitate și siguranță, tărie și un efect hidrofobic maximal.

Compoziția unică a produsului dat și tehnica aplicării permit folosirea lui cît pentru mașini cu kilometrak parcurs atît și pentru cele noi. Folosirea conexiunilor polimerice și a altor materialelor unice în compoziția produselor comapniei OPT plasează noțiune de Detailing și acoperirilor ceramice la un nivel calitativ mai înalt! Procesul de renovare și aplicare a materialului ocupă 24 de ore, în timpul cărora automobilui va primi un luciu perfect, o culoare intensă și o protecție calitativă și sigură!

Close

Interior Ceramic coating

24 ore

protecția salonului

300€

Ceramic Guard

ClearFX Interior Ceramic Coating – un produs excelent și nou pentru suprafețe din piele a interiorului automobilului, ceramica polimerică pentru piele oferă suprafeței o protecție și un efect hidrofobic sporit ceea ce va permite eliminarea lichidelor vărsate fără pete și urme.

Suprafața tratată își păstrează elasticitatea și moliciunea totodată primind un aspect proaspăt și plăcut fără luciul gras. În complexul serviciului dat intră și tratarea covorașelor din textil cu soluție specială pentru textil cu un efect hidrofobic.

Close

Acoperire de protecție p/u jante

24 ore

protecția jantelor

50€

Acoperire de protecție p/u jante

Acoperire ceramică pentru jante – va pastra luciul și culoarea jantelor mașinii Dvs. pentru o perioadă de timp lungă, întărind lacul acoperirea ceramică formează efectul hidrofobic pe suprafață ceea ce va menține jantele curate mai mult timp iar procesul de spalare a roților se va ușura semnificativ.

Close

Reparația cioburilor

24 ore

Protecția suprafeții

Reparația cioburilor de pe suprafața mașinii

Complectul specializat pentru repararea cioburilor de pe suprafața mașinii permite mascarea maximală a defectelor fără ca toată panela defectată sa fie revopsită. Gama largă de culori permite alegerea culorii potrivite iar vopsele specializate se usucă intr-un timp scurt.

Close

Soluția Anti Ploaie

24 ore

protecția contra nămolului

200 Lei

Покрытие Анти-дождь

Soluția #10 REPEL Glass sealant cu efectul anti ploaie formează efectul hidrofobic sporit pe suprafața steclei sporind vizibilitatea în timpul ploii, efectul se menține pe suprafață pînă la 6 luni.

Close

Бронирование плёнкой SunTek

24 ore

protecția suprafeții

de la 800€

Полиуретановая пленка Suntek PPF

Spre deosebire de peliculele de vinil, pelicula dată este din poleuritan și este destinată anume pentru protecția de la pietriș și cioburi, zgîrieturi și ștersături.
Pelicula SunTek a fost proiectată la uzinele militare din SUA, cu scopul de a proteja lamelele elicopterelor de transpor si celor de luptă de la nisipul golfului Persic. Însă cu timpul materialul dat și-a găsit utilizarea în cîmpul pașnic și anume în sfera transportului. Pelicula prezintă un polimer termoplastic, la confecționarea căruia se folosesc 100% smoale alifatice.

- Pelicula este cristalin transparentă ;
- Pelicula dispune de top coat, care o protejează de la razele UV și reagenți
- Pelicula nu îngălbenește
- Nu se deformează
- Nu are textură, suprafața învelită rămîne fără distorsiuni de culoare sau luciu
- Este rezistentă la rupere, protejează de la tamponări ușoare sau atingeri la parcare
- Temperatura de polimerizare a stratului aditiv este posibilă într-un diapazon de temperaturi de la -35 pînă la +45


Close

Восстановление фар

24 ore

protecția farurilor

de la 20€ la 50€

RENOVAREA FARURILOR

Polișare simplă a farurilor deteriorate – est eo soluție timpurie cu termen destul de scurt. Studioul RestorFX renovează farurile cu implicarea acoperirii de ceramică polimerică. Stersăturile și defectele se înlătura de pe suprafața farurilor, se restabileșste transparența și luciul cu folosirea materialelor fără silicon, și în sfîrșit suprafața se conservează cu acoperire de ceramică polimerică care va proteja suprafața pentru un timp mult mai îndelungat.

Close

Тонирование стекол

24 ore

Tonarea farurilor

de la 40€

Tonarea geamurilor

Studioul RestorFX propune servicii de tonare a geamurilor auomobilului. Gamă largă de gradul umbririi și de nuanțe, materiale de calitate și lucrul la fel de calitativ permit atingerea unui rezultat excelent.

Close

Бронирование фар

24 ore

protecția farurilor

de la 30€ la 50€

Bronarea Farurilor

Bronarea farurilor cu o pelicula de protecție calitativă va păstra farurile într-o stare integră și perfectă pentru un termen de expluatare îndelungat. Bronarea farurilor – este o protecție perfectă de la cioburi și pietriș, zgîrieturi și ștersături, totodată pelicula de protecție poate fi polișată – ceea ce înseamnă ca ea poate fi “împrospățită” după un anumit timp de expluatare. Transparența materialului nu afectează calitatea și intensitatea luminii și nu defectează suprafața pe care este aplicată.

Close

Plata în lei dupa cursul BNM, posibilă achitarea și prin card.

Rezultatul prelucrării automobilului

Renovare completă

Luciu calitativ și recuperare timp de 24 de ore

Mărirea grosimii

În comparație cu majoritate metodelor tradiționale, tehnlogia FX presupune mărirea grosimii lacului, ci nu subțierea lui

Efect hidrofobic

Efectul hidrofobic simplifică spălarea automobilului, suprafața rămîne curată mai mult timp și obține un efect de respingere apei și a glodului.

Comandă o inspectare gratuită

Lăsați o comdă pentru consultare și inspectarea automobilul gratuit.

Inspecare gratuită

официальные представители ResotrFx и Opti-Coat Pro + в Молдове

Parteneri oficiali

Noi, deteling centru RestorFX Moldova, suntem parteneri oficiali a companiei orignare din Canada - RetorFx și a companiei americane Optimum Polymer Tehnologies.

RestorFx dark molodva Opti-Coat Pro

Fotografiile din salon

Contace

RestorFX
Strada Alba Iulia 75/8, Chișinău, Moldova
  • Luni - Vineri 9:00 - 19:00
             Sîmăbtă 9:00 - 15:00
  • 076 020 210
  • info@restorfx.md

Sunte gratuit

Close

Completați formularul de mai jos și noi vă vom contacte timp de 30 minute

Luni-Sîmbătă     09:00 - 19:00

Înspecție gratuită

Close

Copletați formularul de mai jos și noi vă vom consulta și vom inspecta automobilul gratuit.

Luni-Sîmbătă     09:00 - 19:00